4 Eylül 2012 Salı

Fifa 2013 13 indir download tek link gezginler tamindir

Fifa 2013 Fifa  13 indir download tek link gezginler tamindir yükle kur nasıl indirilir indiririm resimli anlatım videolu anlatım hemen çabuk hızlı indir full video resim youtube yama hack hile fenerbahçe galatasaray beşiktaş barcelona barselona real madrid mesut özil messi c.ronaldo forma stadyum spiker türkçe dil menü

 Fifa 2013 13 indir download tek link gezginler tamindir

Fifa 2013 Fifa 13 indir download 

Köln iç Adamlarımız gamescom'da EA SPORTS bölgesine bir ziyaret gerçekleştirdi ve onlar bize başlattı FIFA 13 Demo Detayları kapmak için başardınız 11 Eylül.
Her zaman bu ayrıntıları konsol geldiğinde son FIFA 13 demo, ama gamescom'da gösteri kodu yansıtmıyor olabilir gibi son birkaç yıldır doğru olmuştur.
Sen gelen gol ve görüntüleri yüklemek mümkün olacak #FIFA13 demo http://bit.ly/q5UtF4 - Biz gol istiyorum!
FIFA 13 demo da yeni FIFA Maç Günü ve Beceri Oyunları özellikleri içerir.Fifa 2013 13 indir download tek link gezginler tamindir.

FIFA 13 Demo Takımlar

AC Milan
Arsenal
Borussia Dortmund
Juventus
Manchester City

FIFA 13 Demo Stadium

Etihad Stadium - Manchester City
Zaman - 12:00-10:00
Hava - Clear Sky, Yağmur, Kar, Bulutlu

FIFA 13 Demo Seçenekleri

Yarım Boy - 3 dakika
Zorluk - Amatör, Semi-Pro, profesyonel, World Class, Legendary
Game Speed ​​- Hızlı, Normal, Yavaş
Yukarıda birkaç yeni ayrıntıları ile ve FIFA Matchday değerleri olmadan takım değerlendirmesi göstermek aşağıdaki ekranlar ekledik.
Biz gidince Biz eğer daha eklemek ve edeceğiz. Düşünceler?

Fifa 2013 13 indir download tek link gezginler tamindir, demo indir demo full demo tek link.

FIFA 13 demo çıkış tarihi, yeni fragmanı amuda çekim özelliğine

Fifa 2013 13 indir download tek link gezginler tamindir
Onun Gamescom ilk Taze, burada son bulunuyor FIFA 13 treyler. Bu, size umut EA yeni animasyonlar bir demet "öngörülemeyen yakalamak." Olacak göreceksiniz Evet, 0.33 de Ibrahimovic'in gibi amuda çekim kesinlikle bizim kitapta öngörülemeyen olarak rütbe. De animasyon banka bu kez orada daha beceri hamle, scruffy açıklıkları ve umutsuz lunges gibi görünüyor.

FIFA 13 demo ve oynanış detayları


Ayrıca oyun öncesinde yüz olacak yeni beceri oyunları bir göz var - son FIFAs içinde "yükleme ekranı" bölümleri yapılan basit tek-bir pratice modu yerine. Silah, kapısı, sınıf geçme ve top sürme matkaplar tüm mevcut ve doğrudur.
Heyecanla, diğer gerekçesiyle olayları ile döngü içinde tutmak için daha sonra Mike West sizin oyun ve skor rundowns sırasında McInally Alan güne güncellemeleri eşleşen alırsınız. David Rutter da gerçek hayat performansları bağlı olarak değişmektedir oyuncu şeklinde oyun lanse, ama henüz bunun bir süre için şimdi FIFAs içinde oldu sistemine nasıl farklılık belirsiz.
Özel serbest vuruş (iki işten çıkarmalar ile), üreticimizin duvarlar, Ultimate Team ve daha fazlası var. Demo (yılın en PR-dostu gün) 11 Eylül günü çıktı ve 28 Eylül'de nedeniyle tam oyun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder