20 Haziran 2012 Çarşamba

Jessie Disney Channel İzle Türkçe Dublaj İzle



disney channel jesse izle disney channel jessie 1. bölüm disney channel jessie 1. bölüm izle disney channel jessie wiki disney channel jessie özet disney channel jessie oyunları disney channel jessie çaldığı enstrüman disney channel jessie karakterleri disney channel jesse türkçe izle Jessie Disney Channel İzle Türkçe Dublaj İzle

Jessie Disney Channel İzle Türkçe Dublaj İzle 


JESSİE BÖLÜMLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Linke tıkladıktan sonra çıkan sayfada biraz bekleyin.Biraz bekledikten sonra sayfanın sağ üstü köşesinde bulunan Reklamı Geç yazan resime tıklayın.





Jessie Hakkında:
Jessie, büyük şehrin ışıkları için yıldızlı geceleri ardında bırakmaya karar vererek hayatının macerasına çıkan, büyük hayallere sahip küçük bir kasaba kızıdır. Jessia Şans eseri bir dadılık işine girer ve Ross ailesinin yanına taşınır. Jessie, ailenin çocukları Emma, Ravi, Luke ve Zuri'nin yanı sıra çok sevdikleri dev Kertenkele Bay Kipling için de elinden geleni yapacaktır! 
Jessie eğlenceli ve sıcakkanlı, 18 yaşında bir Teksaslı. New York'la ilgili büyük hayalleri var ve bu hayallerini gerçekleştirmek istiyor. Sevgi dolu, ancak karmakarışık Ross ailesini birlikte tutan bağ Jessie olabilecek mi? 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder